Akce
 
 
 
 
 
 
 
 

Látka s ovečkami bílá 140 gr/m2, šíře 160 cm 

 
Látka srdíčka červená 140 gr/m2, šíře 160 cm 
 
Látka hvězdy modrá 140 gr/m2, šíře 160 cm 
 
Látka cikcak modrá 140 gr/m2, šíře 160 cm 
 
Látka sovy růžová 140 gr/m2, šíře 160 cm 

KONTAKTY

Boaz, s.r.o.
Sídlo: Holečkova 431/19, Praha 5
Osobní odběr na adrese: Kodaňská 797/34, Praha 10
tel: +420 773 463 450
obchod@modernatex.cz
(při osobním odběru je potřeba
předem zavolat a domluvit se)

  deky mikroplyš

Levné luxusní deka mikroplyš, cena 285 Kč

 

 

 saténové povlečení

Saténové povlečení, cena 869 Kč, bavlna 100%, 140x200cm, gramáž 135gr/m2

 

satén damášek

Satén damášek (pruhovaný), bavlna 100%, ŠÍŘE 150 cm, gramáž 155gr/m2, CENA 60 Kč b.m.

 

 

 

 osušky a ručníny     

Ručníky a osušky bamboo life 70%x140, 100x150, cena 355 Kč

 

 

 

prostěradlo jersey 

Prostěradla jersey a froté z bavlny 100%, ČESKÝ VÝROBCE

 

 

 

dekoráční povlaky na polštáře

Dekorační povlaky na polštářky, bavlna 100%, ČESKÝ VÝROBCE

 

 

 

 

   dětská deka

Povlečení, prostěradla a deky mikroplyš, mikrovlákno, 100% polyester

 

 

 

  příkrývky a polštíře

Kvalitní přikrývky a polštáře ALOE VERA a ANTISTRESS

 

 

 

 

 

 

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů